1/23
1303 kever-01.png

Volkswagen Kever 1303 Project '73

Volkswagen 1303 kevertje uit 1973, ingeruild bij een dealer in Rotterdam begin jaren '80 helaas werd het nu tijd voor een ander huis!

Voorzien van een 1300 AB motor die loopt, kan wel een beurtje gebruiken na al die jaren! bak schakelt zonder bijgeluiden, remmen werken niet dus deze zullen nagekeken moeten worden.

Koets en lak ziet er na al die jaren nog goed uit! enkele blaasjes zijn er natuurlijk wel te zien, bodem ziet er perfect uit, beide deuren aan de onderzijde minder helaas en aan beide kanten een klein gaatje achter het spatbord. 

 

Originele interieur zit er nog in wat werkelijk waar in topstaat verkeerd! even als het dashboard en de vloermatten.


Prachtig pareltje in een kleur die je niet veel tegenkomt, van binnen werkelijk in nieuwstaat. actief Nederlands kenteken!

3650.-

1/35
t3 camper-01.png

Volkswagen T3 Multimobile camper

Volkswagen T3 met MultiMobile camper ombouw, complete 4 persoons camper uit 1980 met een oersterke 2000cc luchtgekoelde motor en volledig wegenbelasting vrij! Hij is nog origineel zoals deze in de jaren 80 is gebouwd kwa kleuren en Is met een B-rijbewijs te besturen.

Das Campert komt met vele mooie specificaties wat het kamperen goed doet daar je volledig zelfvoorzienend bent in deze camper:

 

- 2 heerlijke captainseats en organizer op het dashboard voor heerlijke uurtjes.
-goede verlichting zowel binnen als buiten , extra leeslampjes bij het bank gedeelte (ombouw naar 2 pers. bed)
-fiama fietsenrek voor 2 fietsen
-fiama luifel, handig systeem om uit te draaien en groot oppervlakte schaduw. (Kan een poetsbeurt gebruiken) beide poten moet je er insteken zitten dus los van het doek.
-keuken met koelkast en vriesvak (zelf nooit gebruikt) Gastel met 4 pitten en een wasbak. Bestek lade en opberg kasten.
-schoonwater tank vanuit buiten bereikbaar om te vullen wat er voor zorgt dat uit beide kranen schoon water komt!
-veel opbergruimtes! Veel bovenkastjes allen met campersluitingen. Kledingkastje met stang voor kledinghangers. Opbergruimtes onder de bank
-slaapplek voor 2 boven in de koof (zit een lichtgewicht trapje bij om naar toe te klimmen)
-slaapplek voor 2 als ombouw zitruimte achterin
-alle ramen rondom de camper hebben een mooi opbouwsysteem waarmee je gaas voor je ramen kunt schuiven ofwel zonsverduistering deze zijn ook half te bevestigen aan elkaar, ideaal! Ondanks de leeftijd werken ze bijna allemaal nog
-Rol gordijn bij het slaapgedeelte boven voor wat privacy

-ringverwarming onder de zithoek, hiermee is ook koelere lucht te blazen

-mogelijkheid om een extra accu te plaatsen welke gebruikt kan worden voor de electronica in de camper.

-opberg ruimte die langs buiten te bereiken is.

Motorische heeft de camper niks te klagen, het rijden is heerlijk en je kunt prima met het verkeer mee. Geluid hoor je nauwelijks omdat de motor achterin ligt en niet tussen je in wat bij een hoop Oldtimer campers wel het geval is!

Tuurlijk heeft de camper ook mindere punten, rond om heeft hij wat schade opgelopen door de vele reizen en dit zou hersteld kunnen worden, beide deuren aan de onderzijde beginnen blazen te krijgen en de dak lijsten bij de ramen zijn minder helaas.

Rijd, remt en schakelt naar behoren, APK gekeurd tot 12-7-2022! Ophang rubbers bij de laatste keuring vervangen, bodem staat helemaal in de textiel en ziet er keurig uit. Das hij nog vele mooie avonturen mag gaan beleven!

Vraagprijs 14.950.-
Inruil en transport mogelijk

14.950.-

1/21
project 76-01.png

Volkswagen Kever Project '76

Volkswagen kevertje uit 1976, verborgen parel die al sinds eind jaren '80 in de opslag dus slapend kenteken.

Voorzien van een 1300 AB motor die loopt, kan wel een beurtje gebruiken na al die jaren! lange versnellingsbak wat een heerlijke combinatie is en voorzien van originele schijfremmen voor.

Koets ziet er na al die jaren nog goed uit en behoeft geen laswerk, helaas door de jaren heen bijgewerkt met verf op een hoop plekken.

 

Originele interieur zit er nog in wat werkelijk waar in topstaat verkeerd! origineel stalen schuifdak wat soepel open en dicht gaat.


Prachtig pareltje in een kleur die je niet veel tegenkomt, van binnen werkelijk in nieuwstaat. Komt met een verkoop overeenkomst en zal langs de RDW moeten om het kenteken weer actief te krijgen.

RESERVED!

1/18
project '72-01 kopie.png

Volkswagen Kever '72
 

Volkswagen kevertje uit 1972, Origineel kleur was donker groen, echter is deze later een ander tintje groen gemaakt, 

De 1200 motor loopt goed echter kan de carburateur een schoonmaakbeurtje gebruiken, heeft geen voelbare speling. Remmen werken naar behoren, Kabelboom dient verder afgebouwd te worden verlichting moet dus nagekeken worden!

Geen laswerk aan zowel de bodem als de koets! ziet er allemaal goed uit verder, interieur helaas minder maar hier zijn hoezen voor te kopen. leuke set velgen met nette bandjes, 

 

Koppeling werkt minder dus deze zal nagekeken moeten worden!

Dikke kever voor iemand die geen groot project zoekt. Goed laag leggen of restaureren! deze zomer nog rijden Komt met NL papieren export mogelijk.

SOLD!

1/20
project '84-01.png

Volkswagen Kever Project '84

Volkswagen kevertje uit 1984, heeft even in de stalling gestaan dus apk is verlopen.

De 1200 motor loopt en draait netjes rond, geen voelbare speling. Remmen werken maar moeten nagekeken worden! schakelt goed, verlichting werkt. beide treeplanken aanwezig.

Rechter dorpel en voorste stukje bodemplaat dienen vervangen te worden, a stijlen aan beide kanten beginnen. rechts voor spatbord vervangen is ooit een paal geraakt, koets heeft daar ook minimaal werk, neus is recht.

 

Originele interieur zit er nog in, ooit overgespoten maar had netter gekund, zitten krassen en strepen in de lak.

Werk is goed te overzien, laswerk aan de randen of het goed aanpakken, body off halen en dorpels vervangen. Komt met NL papieren export mogelijk.

SOLD!

1/18
project '72-01.png

Volkswagen Kever '72
 

Volkswagen kevertje uit 1972, Origineel kleur marina blauw! jaren verstopt gestaan in een bedrijfshal maar nu bij ons terecht gekomen.

De losse 1200 motor heeft geen voelbare speling maar zou voor het zekere gereviseerd moeten worden. Remmen en verlichting moeten nagekeken worden!

Beide dorpels hebben laswerk, chassis & chassis kop ziet er goed uit, bandenbak is ook hard, dus kwa laswerk valt het mee! spatborden achter moeten worden. nieuwe verlaagde vooras zit er onder.

 

Interieur is bij elkaar geraapt maar leuke hoes er omheen of even een andere zoeken.

Werk is goed te overzien, body off halen en dorpels vervangen of goed laag leggen en een dikke ratlook van bouwen. Komt met NL papieren export mogelijk.

SOLD!

1/20
fastback '70.png

Volkswagen Fastback Project

Volkswagen Fastback met de dikke Savannah beige kleur, heeft jaren in een schuur gestaan, nog het oude model maar pas op kenteken gekomen in 1970!

Uitgerust met een 1500 motor, motor gaat goed rond met de hand. handgeschakelde auto.

 

Interieur ziet er goed uit geen schade te zien, dashboard is niet gescheurd! is in het verleden al aan gelast, sommige plekken had dit netter kunnen gebeuren. voor spatborden zijn helaas van polyester. 

Staat voor een groot gedeelte in elkaar, veel losse onderdelen erbij zoals ruiten, staan niet op de foto, detail foto's mogelijk op aanvraag!

Heeft Nl Kenteken uit 1970, dus opknappen en cruizen! Geen APK plicht meer.

3950.-

1/24
cabrio 77-01.png

Volkswagen Kever Cabriolet '77
 

Originele kever cabriolet met een heelijk 

kleurtje! 16 jaar in bezit geweest van dezelfde eigenaar maar het word tijd voor een nieuw huis.

De AB motor die omgebouwd is naar een 1600 loopt netjes, rijd en schakelt prima, remmen moeten wel na gekeken worden na al die jaren even als de stuurstangen (zitten er nieuw bij)

Beide onder (cabrio) dorpels hebben laswerk, chassis & chassis kop ziet er goed uit, bandenbak is ook hard, dus kwa laswerk valt het mee! spatbord links voor heeft een kusje gehad, andere zit erbij.

 

Interieur is origineel en past goed bij de kleur, bijrijders stoel heeft een scheurtje in de zitting, cabrio dak is nog netjes helaas op 1 plek een scheurtje (zie fotos) incl afdekhoes.
 

Originele cabrioletten worden steeds zeldzamer! komt met NL kenteken, export mogelijk!

9.950.-

1/28

Volkswagen T3 Doka 1986

1700 diesel motor met een lange 4 bak, motor loopt netjes kan wel een beurtje gebruiken, lekt een druppeltje olie als hij warm is via de Carter pakking verder geen bijzonderheden.

Originele doorloop bus, ook voor 5 personen op kenteken dus geen tussen wand! Heeft de luxe captain Seats met arm steunen en bij passende achterbank. Originele beugel spiegels aanwezig!

Bus is nog goed bewaard gebleven, laadschotten en houten latten zitten nog achterop. Koets is in het verleden gelast dit had netter gekund, verder harde basis!

De bus is gekeurd tot 11-11-2022, dus je kunt er zo mee blijven rijden of de bus restaureren en een motor swap doen.

Heeft NL kenteken, export papieren mogelijk

SOLD!

1/25
t2 ab bus-01.png

Volkswagen T2 a/b panelen bus

Das weer een a(b)parte bus!

Niet veel voorkomende t2a/b panelen bus uit 1971, bus is volledig gestraald en in de epoxy gespoten, daarna in een schuur beland en nooit meer verder gegaan met de restauratie.

Zoals je kunt zien op de foto’s is er al het een en ander uit geslepen, echter zit zo goed als al het plaatwerk om de bus weer opmeten bouwen erbij! De ruiten, interieur en versnellingsbak zijn wel aanwezig, Enkele onderdelen erbij in kratten, bus is grotendeels compleet.

Overzichtelijk project waarbij niks is verborgen! Actief NL kenteken uit 1971 dus opbouwen, keuren en cruizen!

Bus komt zonder motorblok, is in overleg erbij te leveren.

SOLD!

1/25
67 kever-01.png

Volkswagen Kever '67

Volkswagen kevertje uit 1967, heeft

jaren verstopt gestaan in een garage, is van de eerste eigenaar, 

De 1300 motor gaat met de hand rond, heeft gestart bij de vorige eigenaar. 

Bodem ziet er goed uit, koets is al veel aan gedaan vandaar dat deze in een andere kleur is, spatborden, deuren, kofferdeksel en motorkap zijn nog in kleur!

 

originele rode interieur is in top staat net als de hemel. koets zal opnieuw gespoten moeten worden, komt met veel extra onderdelen, koets staat nog wel los van het onderstel!.


Het is een ruwe parel maar je moet er wat tijd en liefde in stoppen! Heeft actief Nederlands kenteken uit 1967. dus APK vrij! overschrijven en gaan.

SOLD!

1/33
67 kever-01.png

Volkswagen Kever '67

Volkswagen kevertje uit 1967, heeft bijna 38 jaar verstopt gestaan in een schuur, is van de eerste eigenaar, 

De 1500 motor gaat met de hand rond, is een revisie motor geweest in het verleden. 

Bodem ziet er oké uit, dorpels zijn nog hard, onderzijde van de deuren en rond de achter spatborden zitten plekken zoals te zien is op de foto's, verder bijzonder goed bewaard gebleven!

 

originele interieur is in top staat, van binnen net een tijd machine, schuifdakje wat netjes open en dicht gaat en een fantastische beige kleur

Het is een ruwe parel maar je moet er wat tijd en liefde in stoppen! Heeft slapend kenteken dus komt met verkoop overeenkomst

SOLD!

1/21
Golf mk2-01.png

Volkswagen Golf mk2!

Leuke Daily golf mk2 te koop, uitgevoerd met een sterke 1300 injectiemotor, 5 bak en 54 ruwe pk's, ​lekker zuinig rijden!

5 deurs uitvoering, interieur ziet er nog netjes uit, hoedenplank zonder speaker gaten, originele dikke bumpers en grill met dubbele koplampen

Motor heeft en kleine beurt gehad en loopt netjes, werd dagelijks mee gereden. lekvrij renault twingo dak wat heerlijk is om van de zomer mee te cruisen!

Uniek kleurtje voor een golf 2, zie je niet elke dag voorbij komen. sport einddemper en leuke honingraat velgen, is verlaagd door middel van een schroefset

Leuke beginners auto waar je nog zuinig mee rijd ook! Instappen en rijden. APK tot eind 2022​

SOLD!

1/19

Volkswagen Kever Project '83

Volkswagen kevertje uit 1983, werd dagelijks mee gereden maar er komt werk aan,

De 1200 motor loopt en draait netjes rond, geen voelbare speling. Remmen werken naar behoren en schakelt goed, verlichting werkt.

Dorpel buitenranden dienen vervangen te worden, even als laswerk aan de chassis kop en de bodem, lak is in oké staat, hier en daar wat blaasjes zoals te zien op de foto’s.

 

Originele interieur was van stof echter had dit zijn beste tijd gehad, vandaar het zwart kunstig lederen interieur.

Werk is goed te overzien, laswerk aan de randen of het goed aanpakken, body off halen en dorpels vervangen.

 

Heeft NL kenteken, export papieren mogelijk

SOLD!

1/18
jeans bug-01.png

Das een Originele Jeans Kever!

Zo vind je ze niet veel meer, een originele jeans kever met het juiste interieurtje! komt zo uit de schuur, heeft daar zo lang gestaan dat het kenteken slapend is. RDW ritje en deze is zo weer actief!

De originele 1200 motor gaat goed rond en start op remmen reiniger, kleine beurt en je bent goed om te gaan! Technische moet alles nagekeken worden zowel de remmen als de verlichting

interieur is in goede staat gezien de leeftijd en nog bekleed met de spijkerstof, hemel ziet er netjes uit, ook kwa laswerk zit er niet veel werk aan, dorpels, a- & b-stijlen zien er goed uit, bandenbak heeft wel werk.

Kever komt uit 1975, is nog bekend bij de RDW dus een leuk projectje om deze zomer nog te cruisen met iets unieks!

SOLD!

1/18
Kubel type 181-01.png

Volkswagen Kubel 181

Dikke kubel met de juiste looks, nog een klein beetje liefde nodig en dit seizoen rijden!

Alles in en om de kubel verkeerd in super staat wat ook op de foto's te zien is, vorige eigenaar heeft alle plamuur en oude verf resten verwijderd, nieuwe binnen en buiten dorpels er in gelast en opnieuw gerold.

Uitgerust met een 1600 motor die netjes draait, lange bak zonder vertragingskasten waardoor de kubel heerlijk kan cruizen.

 

Dak is lekvrij! nieuwe insteek ramen van glas zitten erbij in kleur van het dak. voorruit en het raam frame zijn nieuw. achter voorzien van airshocks. 

Rijd, remt en schakelt, echter wel wat puntjes voor APK maar daar is de prijs ook naar

SOLD!

1/17
polo mk1-01.png

Volkswagen Polo Mk1

Wil je iets unieks rijden in de volkswagen wereld dan is dit de auto voor jou! een originele nederlandse polo mk1 uit 1977

Uitgevoerd met een originele 900cc motor, gaat met de hand netjes rond.


Dorpels & bodem zien er goed uit, zoals bij alle polo's mk1 zijn bij deze de spatborden nog niet helemaal vergaan.

Originele bruine interieur is aanwezig, zal wel een poets beurt nodig hebben!

Heeft Nl Kenteken uit '77, leuk project dat goed te overzien is, extra onderdelen zijn er bij meegeleverd en liggen achter in de auto. bijrijders ruit is helaas gesneuveld.

SOLD!