top of page
vw t1 project-01.png

Vw T1 '57 panel project

Dikke dove blue oud model panel met onwijs veel potentie! is nog het model met de pijlpinkers en de pressed bumpers. 

De koets is goed te redden, chassis balken zijn kogelhard! Zoals op de foto's te zien is zit zowel al het plaatwerk voor de onderste 30/50 cm erbij om gelast te kunnen worden. hoop plaatdelen hoeven niet vervangen te worden om hier een dikke patina bus van te maken!

Hang en sluitwerk zit allemaal bij de bus, de bijrijdersdeur is vervangen voor een nieuwer model, deze is onder de lak ook dove blue, het juiste inlasdeel voor de klink zit erbij! 

De bus komt met een geboortecertifikaat en de import papieren incl de type plaatjes. kan geleverd worden met versnellingsbak & vooras

12.500.-

1303 speedster-01.png

Vw 1303 Speedster Cabriolet

 

Nette gebouwde 1303 speedster cabriolet, is veel tijd en liefde in gegaan, van de mee draaiende achterramen tot de verstevigingen onder de kever zodat de achterbank behouden kon blijven.

De kever staat lekker in zijn lak, is enkele jaren geleden overgespoten geweest. Voorzien van verlagingsveren en dikke velgen voor een sportieve look. De 1600 motor is nagekeken en loopt als een zonnetje met de 009 onsteking! Remmen zijn vervangen waar nodig en opnieuw afgesteld.

Interieur is er later ingebouwd maar past perfect bij het zonnige plaatje! hoes voor om de kap zit erbij. de kap heeft 2 kleine gaatjes welke met een plak stukje gerepareerd kunnen worden maar je rijd toch altijd open. Bodem is nog netjes gezien de leeftijd, enkel bij de afwateringsgaten roestschade.

Kortom leuke kever voor de zonnige dagen! komt met nieuwe APK keuring! dus instappen en rijden.

SOLD!

vw kever 82-01.png

Volkswagen Kever '82

Das een keer niet verlaagd, gewoon standaard zoals ze geleverd zijn. 82 Mexico kever

Aan de buitenkant is hij goed geleefd en begint al een patina kever te worden 🙏🏻 balken onder en dorpels zien er verder netjes uit, hier en daar al wat delen uitgewisseld en bij gespoten maar het is een echte survivor!


De 1200 motor loopt lekker vlot en is nagekeken door ons, remmen zijn vervangen waar nodig en werken naar behoren. voorzien van nieuwe bandjes. interieur ziet er nog leuk uit geen gekke beschadigingen.

 

Echte beginners kever. Gewoon instappen en rijden, net weer een verse APK er op! Zelf te bouwen zoals je hem zelf zou willen maar wel een leuke basis!

SOLD!

Standard 10 super-01.png

Standard 10 super

What is das? Dat is een standard 10 super uit England, gebouwd in 1957 en met Nederlands kenteken. Het was de kever uit England

Met maar liefst 948cc was dit destijds een snelle auto waar op de dag van vandaag nog steeds rally mee gereden word! interieur is nog zo goed als nieuw, heeft jaren lang bij een liefhebber in de schuur gestaan.

Staat nog lekker in de dikke uni lak! Remmenrij is al aan begonnen maar moet verder afgemaakt worden, handrem werkt. verlichting is werkend gemaakt en de motor start op remmen reiniger. buiten dorpel moet nog iets aan gelast worden. 

One of a kind, hier vind je niet snel een tweede van in nederland! APK vrij dus afbouwen en de show stelen.

2.500.-

kever 67 project-01.png

Vw kever project '71

Leuk kevertje uit '71 dat al enkele jaren stil staat, de 1300F motor loopt verder naar behoren en is nog voorzien van een werkend stalen schuifdak!

De koets heeft wel liefde nodig, de dorpels, en binnenranden van de voor spatborden moeten vervangen worden. De remmen staan los en zullen vervangen moeten worden handrem werkt!

Het interieur heeft de jaren goed doorstaan! Ziet er nog leuk uit voor zijn leeftijd. hemel heeft een paar kleine gaatjes. Nog voorzien van een schuifdak waarvan de hemelbekleding nog aanwezig is 🤙🏻

Kever komt met actief nederlands kenteken dus APK vrij! winter doorlassen en remmen vernieuwen, volgend jaar lekker cruisen!

SOLD!

T2b Camper-01.png

Vw t2b campervan '73

 

Dikke t2b bus uit 1973, vroege t2b deluxe dus nog met tankklepje, is zijn leven begonnen als personenbus in Griekenland daarna naar België en nu bij ons te koop!

 

De lak is lekker retro met een toffe patina look! bodem en balken zijn droog en hard, onwijs solide basis voor een bus. Stuurinrichting is nagekeken, evenals de rubbers en schokbrekers rondom. Nieuwe gasburner velgen met banden. Alleen wat plekjes op de deuren. 1600 motor is nagekeken en loopt als een trein.

Voorstoelen zijn voorzien van nieuwe stoelhoezen, achterbank is een rock & roll bed, welke omgeklapt kan worden naar slaapbank.

Kortom leuke bus voor de lange zomerdagen om mee te cruisen of een hele solide basis voor een restauratie! Komt met BE papieren, dus géén probleem bij de RDW!

SOLD!

vw t3 bus-01.png

Volkswagen T3 Double Door

Dikke luchtgekoelde T3 met dubbele schuifdeuren! De bus komt uit 1979 dus wegenbelasting vrij! 

Aan de buitenkant is hij goed geleefd en begint al een patina bus te worden 🙏🏻 balken onder en dorpels zien er verder netjes uit, zal vooral de instapjes en de onderkanten van de schuifdeuren zijn waar in de toekomst werk aan zit.

De 1600 CT motor loopt lekker vlot en is nagekeken door ons, remmen zijn vervangen waar nodig en werken naar behoren.Bus is ideaal om te bouwen naar camper!

Velgen waar je van moet houden, kan eventueel geleverd worden met originele t3 velgen! Bus heeft de APK weer gehaald dus lekker 2 jaar over de weg scheuren 🙏🏻

SOLD!

vw t1 camper-01.png

Volkswagen T1 Camperbus

Dikke brasillia T1 bus '74, compleet herbouwd en ready to go camping!

De 1600 motor is helemaal herbouwd, nieuwe dynamo, bougies, ontsteking, stoterstangpijpen. gereviseerde carburateur, nieuwe startmotor dus Tikken en lopen!

Remmenrij rondom is compleet vernieuwd, van de remschoenen tot de hoofdremcilinder en leidingen. Handremkabels, stuurstangen, spindels, alle rubbers te veel om op te noemen! 

Volledig costumbuild camper interieur, Voorzien van safari voorruiten & zoeklamp. Onderste 30 cm van de bus is opnieuw gelast. De bus is APK gekeurd, dus instappen rijden dit seizoen!

SOLD!

kever '67-01.png

Volkswagen '67 Kever

Laat model 67 maar toch omgebouwd naar de klassieke kever look! jaren lang van een liefhebbende hobbyist geweest!

De originele 1200 motor is al aangepakt, altijd netjes op tijd zijn beurtjes gehad. de carburateur word nog ultrasoon gereinigd bij verkoop. tikken en lopen!

interieur & hemel zijn in nette staat! remmen rij rondom is enkele tijd geleden nog vervangen

Zowel het chassis als de carrosserie zien er goed uit dus de komende jaren daaraan geen werk! verlichting werkt naar behoren. Voorzien van 4 nieuwe banden!

Kever komt uit 1967, heeft een actief Nederlands kenteken, dus APK vrij! overschrijven en dit jaar nog lekker cruisen!

SOLD!

kever 85-01.png

Volkswagen kever '85

Lekker kevertje dat altijd gebruikt is als dagelijkse auto! Is nagelopen door ons, dus kan weer naar een nieuw huisje toe.

De 1200 motor is opnieuw afgesteld, nieuw contact puntje, bougie kabels en de ontsteking weer op tijd gezet, tikken en lopen! Rijdt heerlijk voor een standaard 1200 motortje.

Het interieur heeft bij de bestuurder stoel instap schade, maar ziet er verder netjes uit. De hemel is netjes, maar langs de deurranden laat deze een beetje los (typische Mexico kwaal). De remmen zijn opnieuw afgesteld. Voorzien van een dikke mangles 15 inch breedset!

Kever komt uit 1985, is APK gekeurd, dus instappen rijden dit seizoen!

SOLD!

kever 67 project-01.png

Vw kever project '67

Lekker kevertje uit ‘67 dat al jaren stil staat,
Uitgerust met een origineel 1200 motortje, de motor heeft gelopen maar kan een beurt gebruiken!

De koets is heeft wel liefde nodig, de dorpels, en binnenranden van de voor spatborden moeten vervangen worden. De remmen staan los en zullen vervangen moeten worden handrem werkt!

Het interieur heeft de jaren goed doorstaan! Ziet er nog leuk uit voor zijn hemel heeft een paar kleine gaatjes. Nog voorzien van de one year only details. Staat op originele 67 velgen met de juiste wieldoppen, zit nog een breed setje 67 velgen bij 🤙🏻

Kever komt met actief nederlands kenteken dus APK vrij! 

SOLD!

kever '60.png

Volkswagen Kever Dickholmer Project '60

 

Super dikke Volkswagen kever project uit 1960 die nog voorzien is van semaforen!

De 30 PK motor loopt netjes, geen voelbare speling op de krukas, motor kan wel een beurt gebruiken! motorcode is het zelfde jaar dus waarschijnlijk matchend! Remmen werken niet alleen de handrem werkt, verlichting moet nagekeken worden.

De koets heeft werk op de bekende plekken maar is goed te overzien, bodem heeft op enkele plekken laswerk maar goed te overzien! Leer bruin interieur ziet er goed uit en is compleet, bestuurdersstoel zitting is ooit vervangen maar in dezelfde kleur. 

 

Zoek je nog een oud model met semaforen voor een leuke prijs! dan is dit de kever voor jou, komt met Bulgaarse papieren voor de RDW.

SOLD!

kever '83 [Recovered]-01.png

Slammed Kever '75

 

Leuke kever uit '75 die jaren heeft staan wachten!
Heeft een 1200 D motor, voorzien van een nieuwe bougies en benzinepomp, tikken en lopen!

De lak is nog origineel en heeft een toffe patina look! Laswerk is al gedaan. Bodem is hard! Nieuwe hoofdremcilinder, remcilinders en remleidingen. originele geel hella glas, dropped spindelsvoor en 2 tandjes verlaagd achter. dikke velgen met whitewalls

Het interieur ziet er netjes uit, de bijrijders stoel een klein scheurtje in de zitting, deurpanelen zijn netjes! Origineel werkent stalen schuifdak! hemel bij het schuifdak laat een klein beetje los.

Kortom een leuke kever die naar eigen smaak afgemaakt kan worden! APK gekeurd en komt met Nederlands kenteken.

SOLD!

teksten auto-01.png

Volkswagen Kubel type 181

 

Volkswagen Kubel uit 1972 en is ready to go!

De 1600 motor loopt super. Carburateur is gereviseerd en motor heeft een beurtje gehad. Remmen zijn vernieuwd en in kleur gespoten, gepolijste empi GT velgen met zo goede banden. 

Koets is gelast waar nodig en is hard.De bodem ziet er goed uit. Is vorig jaar volledig herspoten geweest, de voorruit en onderste raamrand zijn vernieuwd.

Het interieur is in goede originele staat, nieuwe set glazen inzet ramen erbij, dak is zwart en geeft geen gaten.Voorzien van een lange 4 bak en een empi short shifter wat heerlijk rijd!

Onwijs dikke kubel, instappen en rijden en van de zomer de show mee te stelen! 🤙🏻 

SOLD!

polo mk1 '79-01.png

Volkswagen Polo mk1 '79

Dikke Polo mk1, is ongeveer 5 jaar geleden opnieuw gespoten en verbouwd!


Voorzien met een 1300 motor, motor heeft een sleeptuimelaar kop, spagetti spruitstuk en een nieuwe Weber en loopt als een naaimachine! versnellingsbak is gewisseld voor een 5 bak.

Lak ziet er lekker uit, prachtige kleur voor een polo en is herspoten geweest enkele jaren geleden. interieur is naar eigen smaak opnieuw bekleed,  Bodem ziet er netjes uit, is helemaal opnieuw in de bitume gezet, dit geld ook voor de. wielkasten rondom. 

 

De remmen zijn voor vervangen voor schijfremmen, achter is alles vernieuwd. voorzien van verlagingsveren rondom.
 

Uitstervend ras deze polo! komt met actief nl kenteken. Kan in overleg met nieuwe APK geleverd worden. Ronal teddy's niet inbegrepen.

SOLD!

bottom of page