top of page
project kever 75-01.png

Volkswagen Kever Project '75

Lekker kevertje dat zo uit de schuur komt, heeft daar zo lang gestaan dat het kenteken slapend is. RDW ritje en deze is zo weer actief!

De originele 1200 motor is al aangepakt, nieuwe dynamo en benzinepomp, carburateur is gereinigd. kleppen zijn gesteld en heeft een olie beurt gehad! tikken en lopen.

interieur & hemel zijn in nette staat! Voor een nieuwe set schijfremmen met klauwen! remslangen, hoofdremcilinder zijn nieuw. chassis kop is vervangen, verder een klein plekje achter het rechter wiel wat eventueel nog gelast zou kunnen worden. verlichting werkt naar behoren. Voorzien van een dikke set 15 inch Ronal klaverblad velgen!

Kever komt uit 1975, is nog bekend bij de RDW dus een leuk projectje om deze zomer nog te cruisen!

4250.-

kever project '73-01.png

Vw kever project '73

Lekker kevertje uit ‘73 dat al jaren stil staat,
Uitgerust met een origineel 1200 motortje, start op remmen reiniger en loopt naar behoren, kan wel een beurtje gebruiken!

De koets is hard, spatborden zijn een keer vervangen, dorpels zien er goed uit, laswerk te doen aan de chassis kop en een klein stukje banden bak. De remmen staan los en zullen vervangen moeten worden handrem werkt!

Het interieur heeft de jaren goed doorstaan! Ziet er zeer netjes uit en heeft geen scheuren. hemel heeft een paar kleine gaatjes. Nog voorzien van de leuke kokosmatten. Verlichting werkt ook naar behoren! Staat op originele weltmeister velgen 🤙🏻

Kever komt met slapend kenteken dus even schouwen bij de rdw en restaureren maar! 

3.450.-

project kever '71-01.png

Volkswagen kever '71 Project

Leuk compleet project voor de handige harry!

Voorzien van een gereviseerd 1200 motortje dat perfect loop, incl nieuwe uitlaat! bodemplaten zijn al vervangen waar nodig. De remmen dienen nog wel nagelopen te worden,

Let op! dit project heeft laswerk, 1 dorpel moet vervangen worden, deze zit er nieuw geleverd bij. De missende spatborden zijn al vervangen voor gloednieuwe! Veel nieuwe onderdelen aanwezig van ruitrubbers tot de tree planken en zelfs nieuwe bandjes! interieur ziet er netjes uit, nog het oude deshboard van staal.

Verder afbouwen en voor weinig geld een leuke startkever! komt met actief Nederlands kenteken welke APK vrijstelling heeft!

1.950.-

kever '83 [Recovered]-01.png

Slammed Kever '75

 

Leuke kever uit '75 die jaren heeft staan wachten!
Heeft een 1200 D motor, voorzien van een nieuwe bougies en benzinepomp, tikken en lopen!

De lak is nog origineel en heeft een toffe patina look! Laswerk is al gedaan. Bodem is hard! Nieuwe hoofdremcilinder, remcilinders en remleidingen. originele geel hella glas, dropped spindelsvoor en 2 tandjes verlaagd achter. dikke velgen met whitewalls

Het interieur ziet er netjes uit, de bijrijders stoel een klein scheurtje in de zitting, deurpanelen zijn netjes! Origineel werkent stalen schuifdak! hemel bij het schuifdak laat een klein beetje los.

Kortom een leuke kever die naar eigen smaak afgemaakt kan worden! APK gekeurd en komt met Nederlands kenteken.

SOLD!

citroen ds pallas-01.png

Citroen DS Pallas '66

 

Prachtig gerestaureerde Citroen Ds 21 Pallas,

De Originele 80 PK motor loopt als een zonnetje, is volledig nagelopen en gereviseerd, de semi automaat bak schakelt heerlijk over. Net als het hydraulische systeem wat er voor zorgt dat deze auto over de weg zweeft!

De koets is compleet uit elkaar geweest, opgelast, strak gezet en opnieuw gespoten, er is absoluut niet bezuinigd op deze restauratie! prachtig lederen interieur wat een lux uiterlijk geeft bij de kleur combinatie.

 

Zeldzaam model zonder de meedraaiende koplampen (tweede generatie neus) en futuristische dashboard. compleet gerestaureerd in 2019. instappen en rijden!

SOLD!

kever '74-01.png

Volkswagen Kever '74

Leuke kever uit '74 die klaar is voor een avontuur!


Voorzien met een 1300 AB motor, motor is voorzien van een nieuwe carburateur, ontsteking, bougies en kabels en benzinepomp. loopt verder naar behoren,

Lak ziet er niet super uit, vorige eigenaren hadden de kever zelf gespoten en daarna de lak laten polijsten, bodem is voorzien van 2 nieuwe bodemplaten, rondom laswerk is gedaan, had netter gekund maar ziet er goed uit.De remmen zijn waar nodig voor de APK keuring.

 

Het interieur ziet er netjes uit, helaas heeft de achterbank aan de bovenzijde een scheur, de deurpanelen zijn opnieuw bekleed, ieder zijn smaak. hemel is opnieuw bekleed dit had netter gekund.
 

Kortom een leuke kever die naar eigen smaak afgemaakt kan worden! APK gekeurd en komt met Nederlands kenteken.

SOLD!

golf mk2-01.png

Volkswagen golf mk2 '88

Dikke daily voor van de winter, golf mk2 1.8 met een spinnenkop,


Voorzien van een van 1.8 motor met spinnenkop, motor trekt lekker op maar kan een beurtje gebruiken, 5 bak werkt naar behoren.

De koets ziet er netjes uit, kan wel een polijst beurt gebruiken, voorste zijde bij de krik steun moet een klein stukje gelast worden. bestuurdersstoel heeft instapschade en de achterbank enkele gaatjes.

De golf is wel voorzien van schijfremmen rondom en een GTI uitlaat voor een lekker geluidje.

Dikke daily om de winter mee door te rijden, APK is net verlopen maar kan ik overleg geregeld worden, komt met actief Nederlands kenteken!

SOLD!

polo mk1 '79-01.png

Volkswagen Polo mk1 '79

Dikke Polo mk1, is ongeveer 5 jaar geleden opnieuw gespoten en verbouwd!


Voorzien met een 1300 motor, motor heeft een sleeptuimelaar kop, spagetti spruitstuk en een nieuwe Weber en loopt als een naaimachine! versnellingsbak is gewisseld voor een 5 bak.

Lak ziet er lekker uit, prachtige kleur voor een polo en is herspoten geweest enkele jaren geleden. interieur is naar eigen smaak opnieuw bekleed,  Bodem ziet er netjes uit, is helemaal opnieuw in de bitume gezet, dit geld ook voor de. wielkasten rondom. 

 

De remmen zijn voor vervangen voor schijfremmen, achter is alles vernieuwd. voorzien van verlagingsveren rondom.
 

Uitstervend ras deze polo! komt met actief nl kenteken. Kan in overleg met nieuwe APK geleverd worden. Ronal teddy's niet inbegrepen.

SOLD!

kever '60.png

Volkswagen Kever Dickholmer Project '60

 

Super dikke Volkswagen kever project uit 1960 die nog voorzien is van semaforen!

De 30 PK motor loopt netjes, geen voelbare speling op de krukas, motor kan wel een beurt gebruiken! motorcode is het zelfde jaar dus waarschijnlijk matchend! Remmen werken niet alleen de handrem werkt, verlichting moet nagekeken worden.

De koets heeft werk op de bekende plekken maar is goed te overzien, bodem heeft op enkele plekken laswerk maar goed te overzien! Leer bruin interieur ziet er goed uit en is compleet, bestuurdersstoel zitting is ooit vervangen maar in dezelfde kleur. 

 

Zoek je nog een oud model met semaforen voor een leuke prijs! dan is dit de kever voor jou, komt met Bulgaarse papieren voor de RDW.

SOLD!

Cabriolet '73-01.png

Volkswagen Kever Cabriolet '73

Heerlijke 1303 Cabriolet kever, zelf een seizoen mee gereden en van genoten!

Voorzien van een 1600 motortje, motor is nagelopen en rijdt heerlijk. voorzien van een nieuwe ontsteking, bougies en olie!

De kever is is jaren geleden gerestaureerd en opnieuw gespoten geweest, zit lekker in zijn lak maar begint hier en daar wat schoonheidsfoutjes te krijgen, de bodem is in het verleden aan gelast en hersteld, dit had netter gekund maar is hard!

 

Remmen zijn vervangen waar nodig voor de keuring. Voorzien van leuke riviera velgen met nog goede banden, ook is de kap enkele jaren vernieuwd en ziet er prachtig uit. interieur heeft op enkele plaatsen wel beschadigingen opgelopen.
 

Kortom een prachtige cabriolet die zijn laatste APK keuring heeft gehad, je kunt er zo mee de weg op! komt met actief Nederlands kenteken!

SOLD!

teksten auto-01.png

Volkswagen Kubel type 181

 

Volkswagen Kubel uit 1972 en is ready to go!

De 1600 motor loopt super. Carburateur is gereviseerd en motor heeft een beurtje gehad. Remmen zijn vernieuwd en in kleur gespoten, gepolijste empi GT velgen met zo goede banden. 

Koets is gelast waar nodig en is hard.De bodem ziet er goed uit. Is vorig jaar volledig herspoten geweest, de voorruit en onderste raamrand zijn vernieuwd.

Het interieur is in goede originele staat, nieuwe set glazen inzet ramen erbij, dak is zwart en geeft geen gaten.Voorzien van een lange 4 bak en een empi short shifter wat heerlijk rijd!

Onwijs dikke kubel, instappen en rijden en van de zomer de show mee te stelen! 🤙🏻 

12.950.-

kever '83-01.png

Renault Juvaquatre

Prachtige Renault juvaquatre met documentatie en Franse papieren van net na de oorlog!

Voorzien van een van de eerste Renault 4 motor. Motor start op remmen reiniger, 6volt, met nog een originele trek starter dus geen sleutels.

De koets zijn al enkele delen aan gelast van de onderzijde, zit verder ook geen laswerk aan, al het houtwerk aan de zijkanten en in de deuren is nog droog en hard, zeer leuke basis dus! Remmen zullen nagekeken moeten worden, hoofdremcilinder is eraf gehaald zit er wel bij, hetzelfde geld voor de handrem kabels,

Interieur is nog netjes en origineel, ruiten zijn compleet, extra onderdelen los in kratjes erbij, 

Super dikke basis om een hotrod van te maken of om naar origine te herstellen ok dit stukje geschiedenis te bewaren! 

RESERVED!

kever 1303-01.png

Volkswagen Kever 1303 Project '73

 

Volkswagen kever project, met actief kenteken uit 1973, jaren bij hetzelfde warme gezin geweest.

De 1600 motor loopt netjes, geen voelbare speling op de krukas, motor kan wel een beurt gebruiken! carburateur moet ook nagekeken worden, remmen werken, achter remmen moeten even nagelopen worden. verlichting werkt naar behoren.

Koets ziet er netjes uit, is 15 jaar geleden gerestaureerd. interieur is opnieuw bekleed net als de hemel, de lak is helaas slecht gespoten destijds en begint op sommige plekken los te laten. schuifdak gaat netjes open en dicht!

 

Leuke kever met potentie! komt met NL papieren

SOLD!

slammed kever-01.png

Volkswagen Slammed Bug '74

Leuke Vw Kever uit 1974, apk gekeurd en klaar voor to hit the road

Voorzien van een 1200 enkelpoorts motortje, motor loopt netje en is nagelopen, voorzien van een sportuitlaat met een lekker geluidje.

Bodem ziet er netjes uit, spatbord randen zijn opnieuw gelast aan de binnenzijde. De remmen zijn vervangen waar nodig voor de apk en werken naar behoren. Dikke set verbreedstaal met moondisks, platte bandjes voor, brede banden achter en een houten sportstuurtje.

 

Voorzien van Verstelbare vooras met dropped spindels, achter ietsjes verlaagd voor een leuke look

Kever staat lekker in zijn lak, dikke daily om mee rond te rijden! komt met nieuwe apk en Nederlandse papieren!

SOLD!

bottom of page