press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
teksten auto-01.png

Volkswagen Slammed Kever '74

Volkswagen kevertje uit 1974, Origineel kleur geel met een prachtige geleefde look

De 1200 motor loopt netjes, geen krukas speling te voelen. technische moet de kever wel nagekeken worden, remmen, verlichting, claxon. motor is ooit vervangen voor een revisie motor, voorzien van een sportieve uitlaat met een lekker zwaar geluid,

Kokerbalk is in het verleden vervangen aan 1 zijde, heeft rondom zijn plekjes maar niks storend, laswerk aan de rechter bodemplaat vooral onder de bijrijdersstoel. verlaagde vooras met dropped spindels en schijfremmen aan de voorzijde, achter 2 tandjes verlaagd.

Interieur is helaas niet origineel meer, 2 andere stoffen kever voorstoelen ingekomen, 

Kever zo goed als compleet met actief Nederlands kenteken, ! Komt met NL papieren export mogelijk. Lijst voor de APK punten aanwezig!

RESERVED!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17
teksten auto-01.png

Volkswagen Kever '72
 

Volkswagen kevertje uit 1972, jaren verstopt gestaan in een bedrijfshal maar nu bij ons terecht gekomen.

De 1200 motor loopt op externe benzine en heeft geen voelbare speling maar zou voor het zekere een beurtje mogen krijgen. Remmen en verlichting moeten nagekeken worden!

Beide dorpels hebben laswerk, chassis tunnel aan de onderzijde en bandenbak hebben laswerk, bandenbak is ook hard, verder is de kever compleet.

 

Het witte interieur is in nette staat met bijbehorende deurkaarten. actief nederlands kenteken uit 1972.

Werk is goed te overzien, body off halen en dorpels vervangen of goed laag leggen en een dikke ratlook van bouwen. Komt met NL papieren export mogelijk.

RESERVED!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
Daf 66 ya-01.png

Daf 66 YA Legerjeep

Originele Leger Daf, geleverd aan het Nederlandse leger in de jaren 70.

De daf heeft nog de originele renault 4 cilinder motor, is veel aan vervangen en vernieuwd, startmotor is gereviseerd. heeft gelopen echter slaat deze nu niet meer aan.

Kneiter harde koets waar in het verleden aan gelast is, dit had netter gekund. 4 nieuwe banden, remmen zijn vervangen waar nodig, nieuwe vooruit en ruit rubbers, nieuwe spiegels en verlichting werkt weer.

Interieur is nog het originele vanuit het leger, heeft gebruikerssporen. kap en deuren zijn weer compleet. 

Daf heeft een actief kenteken uit 1975. leuk projectje voor de komende maanden! een auto die je niet veel meer ziet!

3.750.-

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16
teksten auto-01.png

Seat 600 D

Niet veel voorkomende Seat 1968, werd gebouwd in spanje onder de licentie van fiat. is hetzelfde als een fiat 600, nog het oude model met de suicidedoors, staat op nederlands kenteken

Uitgerust met een 4 cilinder, 750cc wat ongeveer 32 pk levert. 4 versnellingen handgeschakeld.

 

Is voorzien van de originele stoelen met stoelhoezen, hieronder zit nog een bruin interieur. dakhemel is niet origineel meer en laat een beetje los. tank vlotter is kapot en het hendeltje om de voorklep open te maken werkt alleen met een tang.

Koets is in oke staat, is laswerk aan vericht door de vorige eigenaar. remmen zijn nagekeken en werken naar behoren.

Heeft Nl Kenteken en is nog extra gekeurd! APK vrij!

3.750.-

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/20
vw kever '80-01.png

Volkswagen kever '80

Volkswagen kevertje uit 1980, Origineel was het een sunny bug wat nog aan het interieur te zien is, in het verleden rood overgespoten

De 1200 motor heeft een hoop nieuwe onderdelen en loopt lekker. Remmen zijn vervangen incl remcilinder & Verlichting werkt naar behoren

Kneiter harde koets waar geen werk aan zit, dorpels en bodem zien er super uit! ooit aan de bandenbak gelast in het verleden.

Interieur is in zeer nette staat en nog het originele sunny bug interieur, nieuwe mattenset ligt er in. liggen zo goed als nieuwe sprintstar velgen onder.

Kever is instappen en rijden, niet verlaagd alles nog origineel, APK gekeurd tot 2023. export papieren mogelijk!

RESERVED!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/23
vw '61 ragtop-01.png

Volkswagen Slammed Ragtop Kever '61

Volkswagen kevertje uit 1961, met een coole patina look!

De 1500 motor loopt netjes, geen krukas speling te voelen, rijd remt en schakelt. vooras is versmald en in hoogte verstelbaar en is voorzien van schijfremmen!

Kokerbalk zijn hard, harde koets is in het verleden aan gelast, deuren aan het puntje een paar kleine blaasjes maar zijn hard van onderen. bodem heeft wat gaatjes van het scrapen op de grond maar niks storends. dikke velgen met whitewalls en rode smoothy ringen

Interieur is nog origineel maar de bestuurdersstoel is een beetje doorgezakt maar is goed te maken door te lassen. 

Ragtop is later ingebouwd maar is dicht en de stof is niet gescheurd. USA title en factuur bij verkoop voor de RDW.

7950.-

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/21

Volkswagen T2b panelbus 

Volkswagen T2b panel uit Griekenland die jaren zijn dienst heeft gedaan en nu bij ons terecht is gekomen.

De 1600 motor loopt op , heeft wel voelbare speling maar draait netjes rond dient dus wel gereviseerd te worden. Remmen werken & Verlichting moeten nagelopen worden.

Is gezien het lange stil staan nog ongelast, een blank canvas waar je zelf een mooi resultaat uit kunt halen. je begint dus niet met een halve bus die uit elkaar ligt wat heerlijk is voor het lassen.

Interieur is in minder goede staat maar wel compleet, vorige eigenaar heeft er een los achterbankje in gezet

Bus is zo goed als compleet, leuk winterproject om rijdend te maken of om te bouwen naar een campertje voor de zomer! komt met verkoopfactuur voor de RDW export mogelijk.

5950.-

T2b Panelvan-01.png
project 76-01.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/17

Volkswagen Baja Project

Volkswagen Baja project, met het correcte uitbouw pakket! komt incl een extra koets waar zo goed als geen laswerk aan zit,

Uitgerust met een 1300AB motor, motor loopt op startpilote. Rvs spagetti uitlaat, 

 

Is voorzien van kuipstoelen voor en nog een kever achterbank achter, omp sport stuur voor extra grip. achter verbreed staal met General banden, staat zoals je kunt zien ook hoger op zijn poten.

Koets is in mindere staat vandaar dat er voor deze prijs een tweede koets bij zit! bodem zit er oke uit, is in het verleden al aan gelast had netter gekund maar het is hard. 

Heeft Nl Kenteken dus ombouwen en de modder in met dat ding! 

SOLD!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/29
66 project-01.png

Volkswagen kever '66 Project

Volkswagen kevertje uit 1966, Origineel kleur echter zijn de achterste spatborden vervangen in het verleden, originele NL auto met stalen schuifdak!

De 1200 motor gaat met de hand rond, geen voelbare speling op de krukas. het betreft een 6v motor. Remmen & Verlichting moeten nagelopen worden,

Pasop! dit is een project met laswerk op de gekende plaatsen! dorpels zijn in het verleden al eens vervangen. verder laswerk de onderste 10 cm rondom, nieuwe plaatwerk & rubbers aanwezig (zie foto's)

Interieur is in zeer nette staat, rood en alle chrome details zitten erbij. werkend schuifdak

Kever is verder zo goed als compleet met actief Nederlands kenteken, veel werk maar wel een echte 66er! export papieren mogelijk!

SOLD!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/23

Volkswagen Kever '67 One year only

Volkswagen kevertje uit '67, heeft 24 jaar in een schuur staan wachten om gered te worden.

De 1200 motor loopt op startpilote, heeft geen voelbare speling, en draait netjes rond. Remmen werken niet & Verlichting moeten nagelopen worden.

Is gezien het lange stil staan toch in het verleden al veel aan gelast om hem in leven te houden, dorpels, a-stijl en stukken bodemplaat zijn al eens vervangen. dit had netter gedaan kunnen worden maar zijn nog hard!

Interieur is in goede staat en een prachtige kleur voor deze kever bouwjaar correct. voorzien van export bumpers, extra spatbord erbij in overleg.

Kever is verder zo goed als compleet met actief Nederlands kenteken, niet een al te zwaar project! Komt met NL papieren export mogelijk.

 

SOLD!

67 kever-01.png

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/18
project '72-01.png

Volkswagen Kever '72
 

Volkswagen kevertje uit 1972, Origineel kleur marina blauw! jaren verstopt gestaan in een bedrijfshal maar nu bij ons terecht gekomen.

De losse 1200 motor heeft geen voelbare speling maar zou voor het zekere gereviseerd moeten worden. Remmen en verlichting moeten nagekeken worden!

Beide dorpels hebben laswerk, chassis & chassis kop ziet er goed uit, bandenbak is ook hard, dus kwa laswerk valt het mee! spatborden achter moeten worden. nieuwe verlaagde vooras zit er onder.

 

Interieur is bij elkaar geraapt maar leuke hoes er omheen of even een andere zoeken.

Werk is goed te overzien, body off halen en dorpels vervangen of goed laag leggen en een dikke ratlook van bouwen. Komt met NL papieren export mogelijk.

SOLD!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/25
67 kever-01.png

Volkswagen Kever '67

Volkswagen kevertje uit 1967, heeft

jaren verstopt gestaan in een garage, is van de eerste eigenaar, 

De 1300 motor gaat met de hand rond, heeft gestart bij de vorige eigenaar. 

Bodem ziet er goed uit, koets is al veel aan gedaan vandaar dat deze in een andere kleur is, spatborden, deuren, kofferdeksel en motorkap zijn nog in kleur!

 

originele rode interieur is in top staat net als de hemel. koets zal opnieuw gespoten moeten worden, komt met veel extra onderdelen, koets staat nog wel los van het onderstel!.


Het is een ruwe parel maar je moet er wat tijd en liefde in stoppen! Heeft actief Nederlands kenteken uit 1967. dus APK vrij! overschrijven en gaan.

SOLD!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/24
cabrio 77-01.png

Volkswagen Kever Cabriolet '77
 

Originele kever cabriolet met een heelijk 

kleurtje! 16 jaar in bezit geweest van dezelfde eigenaar maar het word tijd voor een nieuw huis.

De AB motor die omgebouwd is naar een 1600 loopt netjes, rijd en schakelt prima, remmen moeten wel na gekeken worden na al die jaren even als de stuurstangen (zitten er nieuw bij)

Beide onder (cabrio) dorpels hebben laswerk, chassis & chassis kop ziet er goed uit, bandenbak is ook hard, dus kwa laswerk valt het mee! spatbord links voor heeft een kusje gehad, andere zit erbij.

 

Interieur is origineel en past goed bij de kleur, bijrijders stoel heeft een scheurtje in de zitting, cabrio dak is nog netjes helaas op 1 plek een scheurtje (zie fotos) incl afdekhoes.
 

Originele cabrioletten worden steeds zeldzamer! komt met NL kenteken, export mogelijk!

SOLD!

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/28
T3 DOka-01.png

Volkswagen T3 Doka 1986

1700 diesel motor met een lange 4 bak, motor loopt netjes kan wel een beurtje gebruiken, lekt een druppeltje olie als hij warm is via de Carter pakking verder geen bijzonderheden.

Originele doorloop bus, ook voor 5 personen op kenteken dus geen tussen wand! Heeft de luxe captain Seats met arm steunen en bij passende achterbank. Originele beugel spiegels aanwezig!

Bus is nog goed bewaard gebleven, laadschotten en houten latten zitten nog achterop. Koets is in het verleden gelast dit had netter gekund, verder harde basis!

De bus is gekeurd tot 11-11-2022, dus je kunt er zo mee blijven rijden of de bus restaureren en een motor swap doen.

Heeft NL kenteken, export papieren mogelijk

SOLD!