top of page
stay safe cruise logo.png
Schermafbeelding 2021-06-23 om 21.30.02.

The shop-hop editie

Na een mooie 1e editie gaan we door voor de 2e cruise! 2 dagen cruisen, Ook weer volgens alle geldende regels en onder voorbehoud dat evenementen door mogen gaan. We doen met klem een beroep op je eigen verantwoordelijkheid. gewoon, omdat het moet en het in ieders belang is!
 
En dan..... wat gaan we doen op 10 en 11 juli?
 
We gaan shop-hoppen!  luchtgekoelde garages, shops, camperverhuurbedrijven en clubs stellen hun deuren open. Twee dagen cruisen langs de deelnemers die meedoen en geopend zijn. Je bepaalt zelf waar je op welke dag naartoe rijdt! je hebt dus je eigen route en tempo in de hand. Op beide dagen zijn nagenoeg alle ' tussenshops' open en verwelkomen je 'coronaproof'.
je kunt een kijkje nemen in de showroom, gebruik maken van een speciale aanbieding , hapje en/of drankje doen of gewoon lekker kletsen met mederijders en de mensen van de tussenstop. iedere tussenshop heeft wel wat moois te bieden!
 
Er is natuurlijk weer een wedstrijdelement met Mooie prijzen, maar het moet vooral voor iedereen weer dikke pret en een goed gevoel opleveren.

Ook wij van Das Loods doen mee aan dit waanzinnige evenement!  Nieuwsgierig naar meer informatie ?  

     Druk op de knop voor de stay safe cruise of voor de SLammed clothing webshop!
bottom of page